2011. évi CXC. törvény a nemzeti köznevelésről 

22. A tanítási év rendje, a tanítási, képzési idő, az egyéb foglalkozások 

27. § (1) * Az iskolában a nevelést-oktatást – ha e törvény másképp nem rendelkezik – a nappali oktatás munkarendje szerint a kötelező és választható, egyéni és csoportos, tanórai és egyéb foglalkozások, a kollégiumban a kötelező és választható, egyéni és csoportos foglalkozások keretében csoportbontásokkal kell megszervezni (a továbbiakban: nappali rendszerű iskolai oktatás). A nappali rendszerű iskolai oktatás e törvény felhatalmazása alapján kiadott miniszteri rendeletben az évfolyamra, az időtartamra, a tanulói hozzáférésre és a tanulók felügyeletének megszervezésére vonatkozó részletszabályok meghatározásával, tantermen kívüli, digitális munkarendben is megszervezhető. 

(2) * Általános iskolában a nevelés-oktatást a délelőtti és délutáni tanítási időszakban olyan módon kell megszervezni, hogy a foglalkozások legalább tizenhat óráig tartsanak, továbbá hét órától tizennyolc óráig – vagy addig, amíg a tanulók jogszerűen tartózkodnak az intézményben – gondoskodni kell a tanulók felügyeletéről azzal, hogy tizenhat óra után a tanulók felügyeletét nevelő-oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatottak láthatják el. Az általános iskola e törvény rendelkezéseinek megfelelően egész napos iskolaként is működhet.

Kréta elektronikus ügyintézés az általános iskolai beiratkozáshoz 2023.

Hírek

A Szabolcsveresmarti Kazinczy Ferenc Általános Iskola  intézményvezető (magasabb vezető) beosztás ellátására beérkezett pályázat részét képező vezetési program.


Intézményvezetői pályázat kiírása 



Hirdetmény a 2021/2022. tanév általános iskola első évfolyamára történő beiratkozás időpontjáról 

Kedves Gyerekek!

Az őszi szünet utáni első tanítási nap november 2. "A" tanítási héttel kezdünk. Az óraátállítás miatt a buszosok, a korábbi járattal mennek haza.


Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el